Daklekkage repareren

Kunststof Dak Nederland is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van een daklekkage. Met behulp van onze vakmensen pakken we de daklekkage aan bij de kern, zodat u er binnen de kortste keren voorgoed vanaf bent.

Daklekkage: vervelende schade

Het dak heeft het als hoogste punt van het huis zwaar te verduren. Door de ouderdom en weersinvloeden kunnen kleine mankementen aan het dak al snel ontstaan. Laat u niet tijdig het dak inspecteren en onderhouden, dan krijgt water al snel de kans om binnen te dringen. Water kan de dakconstructie aantasten en zorgen voor vocht- en schimmelplekken. Dit is vervelende schade voor de gezondheid én de portemonnee.

Lekkage opsporen

Het repareren van een daklekkage is niet zo moeilijk, maar het opsporen ervan is vaak een stuk lastiger. Dat komt omdat de plek waar u de schade ziet, niet de plek van de lekkage hoeft te zijn. Kunststof Dak Nederland beschikt over de kennis om de lekkage op te sporen en de oorzaak te verhelpen.

Een daklekkage ontstaat vaak door slijtage aan de schoorsteen of een scheurtje in de dakbedekking.

Daklekkage repareren

Het dak kent enkele plekken waar water relatief eenvoudig zijn weg naar binnen kan vinden. Slijtage aan de schoorsteen, een scheurtje in de dakbedekking of een verschoven dakpan of nokvorst zijn hier goede voorbeelden van. Als u twijfelt over de staat van uw dak of een daklekkage heeft, zetten wij alles op alles om de daklekkage op te sporen en te repareren. Tip: met een onderhoudscontract kunt u waterschade als gevolg van een daklekkage vaak eenvoudig voorkomen.

Vrijblijvend advies of een offerte op maat

Wij houden uw dak in topconditie. Twijfelt u over de staat van uw dak of vermoedt u een daklekkage? Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van de lekkage. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.  Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.