Dakrenovatie

Dakrenovatie uitgevoerd door Kunststof Dak Nederland gebeurt vakkundig. Het is lang niet altijd nodig om uw dakopbouw geheel te vernieuwen, renovatie kan een prima oplossing zijn bijvoorbeeld door de toplaag te vervangen.

Onze expert komt uw dak bekijken en inspecteren, hierna geeft hij een passend advies waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en budget. Als renovatie tot de mogelijkheden behoort, scheelt dat aardig in uw portemonnee want uw huidige dak hoeft niet gesloopt te worden en dat levert een besparing op in kosten en afval.

Reeds vele bedrijven en particulieren kiezen voor een kwalitatief hoogstaande reparatie van hun daken door Kunststof Dak Nederland. Met een renovatiedak dat door ons is gerealiseerd, bent u weer vele jaren gegarandeerd verzekerd van een uitstekend dak tegen een prima prijs.
En uiteraard geven wij u ook garantie.

Onderhoudscontract dak na dakrenovatie

Kunststof Dak Nederland onderhoudt en inspecteert daken, dat kan eenmalig zijn op uw verzoek maar inmiddels kiest 55% van onze klanten voor een periodiek onderhoudscontract.
Sinds 2003 hebben wij een team van professionals dat het dak van uw bedrijf, kantoor, huis vakkundig en grondig inspecteert, onderhoudt en repareert.

Wat houdt het onderhoud in?

  • we reinigen het dakoppervlakte
  • we verwijderen zwerfvuil, afval, onkruid en mos
  • we inspecteren de dakhuid
  • we inspecteren de naadverbindingen
  • we verrichten kleine reparaties

Waarom kiezen voor een onderhoudscontract?
U leest hier alles over de voordelen van onderhoudscontract bij Kunststof Dak Nederland, zoals onze scherpe en gunstige tarieven, ons agendabeheer en de inspectie, het onderhoud en reinigen van uw dak.

Maak een afspraak of bel voor advies over dakrenovatie

Heeft u een dak van mastiek, bitumen, PVC of EPDM-dakbedekking dat toe is aan renovatie?
Neem dan contact op met Kunststof Dak Nederland voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

dakrenovatie