Renovatie dak

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad? Laat dan uw plat dak renoveren door de dakbedekking te vervangen. Mankementen aan de dakbedekking kunnen ongemerkt de dakconstructie aantasten of een daklekkage veroorzaken. In beide gevallen lopen de kosten hoog op. Met een renovatie wordt uw dak weer in uiterst goede conditie gebracht.

Advies op maat

Als uw dakbedekking aan vervanging toe is, komen onze experts graag bij u langs om het dak te bekijken en te inspecteren. Vervolgens kunnen we u precies vertellen welke renovatie werkzaamheden noodzakelijk zijn om het dak van uw kantoorpand of woning weer betrouwbaar te krijgen. Soms zijn één of enkele reparaties voldoende, maar als de dakbedekking versleten is raden wij aan het plat dak te renoveren. We klimmen het dak op, geven u vrijblijvend advies en maken een offerte op basis van uw wensen en budget.

Plat dak renoveren

Bij de renovatie aan uw dak wordt vaak de dakbedekking aangepakt. In de meeste gevallen volstaat het om de toplaag te vervangen, maar soms zijn we genoodzaakt om de dakopbouw geheel te vernieuwen. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten die nog geen dak hebben of oude, vervallen daken waarvan de dakconstructie aangetast is. Tijdens onze inspectie adviseren we u hierover graag.

Onderhoudscontract

Bij Kunststof Dak Nederland kunt u uw dak periodiek laten inspecteren en onderhouden met een onderhoudscontract. Ruim 55% van onze klanten kiest hiervoor. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud van uw dak. Ook kunnen we u tijdig inlichten en adviseren voor het renoveren van uw plat dak, nog voordat onnodige schades en kosten ontstaan.

maak een afspraak voor uw dak renovatie of bel voor advies

Heeft u een dak van bitumen of kunststof dat toe is aan renovatie? Neem dan contact op met Kunststof Dak Nederland voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

dakrenovatie