Erkenningen

Kunststof Dak Nederland garandeert haar kwaliteit op meerdere manieren:

VCA-certificaat voor alle medewerkers
Alle werkzaamheden van Kunststof Dak Nederland worden uitgevoerd conform de normen van het VGM-beheersysteem. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). VCA is echter meer dan een checklist alleen. Het is een veelzijdig en compleet vca programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

 

 

 

VEBIDAK
VEBIDAK is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vebidak verzamelt en distribueert alle relevante informatie over de ontwikkelingen op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Kunststof Dak Nederland blijft zo op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de laatVebidakste trends. Vebidak is nauw betrokken bij de norm- en regelgeving en scholing en vakopleiding. Meer informatie leest u op www.vebidak.nl.

 

 

 

 

 

SAMENWERKINGSORGANISATIE BEROEPSONDERWIJS BEDRIJFSLEVEN
Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en Kunststof Dak Nederland werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de best gekwalificeerde vakmensen. Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk.
Meer informatie lees u op s-bb.nl.

beroepsonderwijs bedrijfsleven