Voor bedrijven

Specialist in de zakelijke markt

Kunststof Dak Nederland is een ervaren en erkend dakdekkersbedrijf uit Roosendaal. Wij zijn als dakdekkersbedrijf zeer actief en gespecialiseerd in de zakelijke markt. Voor alle typen daken, nieuwbouw en/of renovatie, bieden wij u de juiste oplossing met diverse soorten dakbedekking. We zijn actief in de wijde omtrek van Roosendaal en Noord-Brabant.

Resultaatgerichte samenwerking

In de zakelijke markt wordt resultaatgericht samenwerken meer en meer toegepast om betere resultaten en lagere kosten te kunnen realiseren. Kunststof Dak Nederland onderschrijft deze manier van samenwerken. Onze werkwijze is gericht op het proces, zodat dubbel werk en onnodige kosten voorkomen worden. Wij bespreken graag het beste plan van aanpak voor uw pand samen met u.

Soorten dakbedekking

Bedrijfspanden, kantoren en grote industriële hallen voorzien wij van nieuwbouwdaken met verschillende soorten dakbedekking: kunststof of bitumen. De keuze hierin is erg uitgebreid. Ook wordt, in met name de stedelijke bebouwing en bedrijfspanden, groene dakbedekking steeds populairder. De beplanting wordt aangebracht op een speciale wortelwerende dakbedekking, is isolerend en milieuvriendelijk.

Valbeveiliging dak

De wet- en regelgeving schrijft voor dat werkgevers en pandeigenaren verantwoordelijk en dus verplicht zijn de gelegenheid en middelen te bieden om werkzaamheden op hoogte veilig te kunnen uitvoeren. Als dakdekkersbedrijf uit Roosendaal zijn wij specialist én ervaren op alle gebieden van valbeveiliging. We werken veilig en verzorgen de installatie van uw valbeveiliging op het dak snel en vakkundig.

Onderhoudscontract

Wat u van ons kunt verwachten is dat wij de basis van het dak inclusief de dakbedekking aanleggen, volledig isoleren en waterdicht maken. Daarnaast onderhouden én controleren we uw dak, waarbij u gebruik kunt maken van het onderhoudscontract. Inmiddels kiest 55% van onze zakelijke klanten voor een onderhoudscontract. Hierbij beheren wij uw agenda zodat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud. We inspecteren het dak volledig, zodat eventuele problemen voorkomen kunnen worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons dakdekkersbedrijf voor de zakelijke markt? In Roosendaal en wijde omgeving zijn we u graag van dienst. Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.