Vacatures dakdekkers

nieuwe-collega

VACATURE ALLROUND (VOORMAN) DAKDEKKER 

Kunststof Dak Nederland is een allround kunststofdakbedekkingsbedrijf uit Roosendaal met specialiteiten als nieuwbouwdaken, designdaken, groendaken, leefdaken, dakveiligheid, dakonderhoud en service. Alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van daken voeren wij dus uit.
Dit alles doen wij dagelijks met een team van 10 professionals. We staan inmiddels bij veel bedrijven en particulieren bekend als dé (kunststof)dakspecialist bij uitstek, dit vanwege onze uitgebreide expertise, gunstige tarieven, ruime ervaring en klant- en servicegerichte manier van werken.

Ben jij die -ervaren- dakdekker die wij zoeken en ben je woonachtig in de regio Roosendaal?
Als jij graag een nieuwe uitdaging aangaat als voorman dakdekker of dakdekker, dan mag je vandaag nog solliciteren want wij zijn per direct op zoek!

Functieomschrijving Dakdekker kunststof dakbedekkingen

Je werkt in de buitenlucht op platte of flauw hellende daken, regelmatig op grote hoogte. Samen met een of meerdere collega’s werk je aan de realisatie van mooie en nette daken van dakkapellen, woningen, kantoren en fabriekspanden. Goed voorbereid ga je aan het werk met kunststof dakbedekking.

Wat houdt jouw werk in?
Je bedekt nieuwe of bestaande kunststof dakbedekkingsmaterialen. Uiteraard bereid je jouw werk goed voor; je controleert jouw materialen en gereedschappen, je richt jouw werkplek veilig in, sloopt het dak en voert afval gescheiden af. Het dak maak je op basis van werktekeningen, voorschriften en instructies.
Als je bij ons als Voorman wordt aangesteld ben je ook verantwoordelijk voor de voortgang van het werk en het contact met de klant en jouw collega’s op kantoor.
Maar je moet ook zelfstandig kunnen werken, bijvoorbeeld bij reparatie-en onderhoudswerkzaamheden.

Wat vragen wij van jou als dakdekker?
• Je bent bekend met dakdekken van kunststof dakbedekkingen
• Je hebt ruimtelijk inzicht
• Je kunt tekeningen lezen
• Je gaat milieubewust en materiaalbewust met materialen om
• Je kan goed in een team werken, maar je kunt ook goed zelfstandig werken
• Je let altijd op de veiligheid van jezelf en die van anderen, dus ook je collega’s en de klant.
• Je beschikt over rijbewijs B (E) en woont bij voorkeur in de omgeving van Roosendaal (NB).

Wat wij jou bieden:
• Het salaris dat we je bieden is afhankelijk van praktijkervaring en opleiding
• Een leuke en afwisselende baan
• Werken in een gezellige en spontane omgeving en regelmatig leuke bedrijfsuitjes
• Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een bus van de zaak.

Solliciteren?

Wil jij dus deel uitmaken van het team van Kunststof Dak Nederland? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@kunststofdaknederland.nl en dat t.a.v. de heer Jan Vink.
Vermeld a.u.b. ook op welke van bovenstaande vacatures je solliciteert.

———————————————————————————————–

Overige vacatures

De continue vraag naar nieuwe daken betekent dat wij regelmatig op zoek zijn goede vakmensen. Of je nu een aankomende of leerling dakdekker bent, reeds beschikt over veel ervaring of zelfs voorman of ZZP’er bent, laat het ons zeker weten als je interesse hebt in een functie bij ons mooie bedrijf! We zijn een erkend leerbedrijf via Fundeon en bieden nieuwe dakdekkers de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding. Ook krijg je volop begeleiding van ons leermeesters. Daarnaast streven we ernaar dat al onze medewerkers VCA**-gecertificeerd zijn.
In ons hechte team is weinig verloop en heerst een goede sfeer.

Ons vacature-aanbod:

Aankomend en leerling dakdekkers
Wij hebben momenteel plaats voor een aankomend of leerling dakdekker.

Zzp’ers;
Ben jij een zelfstandige zonder personeel (zzp’er) en zoek jij naar een opdracht voor langere tijd? En ben jij een zelfstandige dakdekkers die nieuwbouw- en renovatieprojecten kan realiseren?
Bij Kunststof Dak Nederland weet je zeker dat je goede opdrachten hebt,  we jou goed belonen en vlot betalen. Dus ben jij een zzp’er en combineer jij kwaliteit met vakmanschap?
Dan mag jij altijd contact met ons opnemen!

              15965510_1253695588043259_2129673280799843476_n 15975039_1253708651375286_3331668122131368599_o