Dakrenovatie met koepel

Dakrenovaties met advies op maat

KDN denkt mee om dakrenovatie kosten te beperken

+20

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

10 jaar garantie

Onze daken hebben 10 jaar garantie

Dakrenovatie vanuit ons advies

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad? Laat dan uw plat dak renoveren door de dakbedekking te vervangen. Mankementen aan de dakbedekking kunnen ongemerkt de dakconstructie aantasten of een daklekkage veroorzaken. In beide gevallen lopen de kosten hoog op. Met een renovatie wordt uw dak weer in uiterst goede conditie gebracht.

Plat dak renoveren

Bij de renovatie aan uw dak wordt vaak de dakbedekking aangepakt. In de meeste gevallen volstaat het om de toplaag te vervangen, maar soms zijn we genoodzaakt om de dakopbouw geheel te vernieuwen. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten die nog geen dak hebben of oude, vervallen daken waarvan de dakconstructie aangetast is. Tijdens onze inspectie adviseren we u hierover graag.

Dakrenovatie kosten beperken

Dakrenovatie kosten kunnen soms flink oplopen. Als uw dakbedekking aan vervanging toe is, komen onze experts graag bij u langs om het dak te bekijken en te inspecteren. Vervolgens kunnen we u precies vertellen welke renovatie werkzaamheden noodzakelijk zijn om het dak van uw kantoorpand of woning weer betrouwbaar te krijgen. Soms zijn één of enkele reparaties voldoende, maar als de dakbedekking versleten is raden wij aan het plat dak te renoveren. We klimmen het dak op, geven u vrijblijvend advies en maken een offerte op basis van de te verwachtte dakrenovatie kosten, uw wensen en uw budget.

Bij Kunststof Dak Nederland kunt u vervolgens uw gerenoveerde dak periodiek laten inspecteren en onderhouden met een onderhoudscontract. Ruim 55% van onze klanten kiest hiervoor. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud van uw dak. Ook kunnen we u tijdig inlichten en adviseren voor het renoveren van uw plat dak, nog voordat onnodige schades en kosten ontstaan.

Meer informatie:

Onderhoudscontract dakinspecties

Onderhoudscontract

55% kiest periodiek onderhoudscontract

Dakdekkers doen dak onderhoud

Dak onderhoud

Eenmalig of periodiek dak onderhoud

Daklekkages

Daklekkage

Specialist in opsporen van daklekkages