Team specialisten in daklekkages

Daklekkages zijn voor ons een uitdaging!

KDN is specialist in daklekkage opsporen en repareren

+20

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

10 jaar garantie

Onze daken hebben 10 jaar garantie

Daklekkage opsporen

Het dak heeft het als hoogste punt van het huis zwaar te verduren. Door de ouderdom en weersinvloeden kunnen kleine mankementen aan het dak al snel ontstaan. Het repareren van een daklekkage is niet zo moeilijk, maar het opsporen van daklekkage is vaak een stuk lastiger. Dat komt omdat de plek waar u de schade ziet, niet de plek van de lekkage hoeft te zijn. Kunststof Dak Nederland beschikt over veel kennis voor het daklekkage opsporen en de oorzaak van de lekkage te verhelpen.


Daklekkage opsporen met machine

Daklekkage repareren

Laat u niet tijdig het dak inspecteren en onderhouden, dan krijgt water al snel de kans om binnen te dringen. Water kan de dakconstructie aantasten en zorgen voor vocht- en schimmelplekken. Dit is vervelende schade voor de gezondheid én de portemonnee. Het dak kent enkele plekken waar water relatief eenvoudig zijn weg naar binnen kan vinden. Slijtage aan de schoorsteen, een scheurtje in de dakbedekking of een verschoven dakpan of nokvorst zijn hier goede voorbeelden van. Als u twijfelt over de staat van uw dak of een daklekkage heeft, zetten wij alles op alles om de daklekkage op te sporen en te repareren.

Beter vandaag nog, dan morgen uw daklekkage repareren!

Kunststof Dak Nederland is gespecialiseerd in het opsporen en daklekkage repareren. Met behulp van onze vakmensen pakken we de daklekkage aan bij de kern, zodat u er binnen de kortste keren voorgoed vanaf bent.

Tip: met een onderhoudscontract kunt u waterschade als gevolg van een daklekkage vaak eenvoudig voorkomen.

Meer informatie:

Onderhoudscontract dakinspecties

Onderhoudscontract

55% kiest periodiek onderhoudscontract

Dakdekkers doen dak onderhoud

Dak onderhoud

Eenmalig of periodiek dak onderhoud

Dakreparatie is dakwerk

Dakreparatie

Dakreparatie is vakkundig dakwerk