Dakreparatie is dakwerk

Dakreparatie is vakkundig dakwerk

 Reparatie van kunststof dakbedekking, bitumeuze dakbedekking en groendaken.

+20

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

10 jaar garantie

Onze daken hebben 10 jaar garantie

Lekkage dak repareren?

Bitumineuze dakbedekking is met uitstek één van de meest toegepaste dakbedekkingssoorten op platte daken. In de volksmond wordt dit dakleer genoemd. Als het dakleer enkele mankementen bevat, kunnen wij dit vakkundig voor u repareren. Hierbij kunt u denken aan kleine reparaties aan naadverbindingen, oppervlakkige slijtage of een lekkage dak repareren. Dakleer vergt weinig onderhoud, maar mocht repareren noodzakelijk zijn, dan klimmen we graag uw plat dak op. Zo kunnen we vakkundig en snel uw dak in topconditie terugbrengen.

Dakwerk plat dak vervangen

Als u de dakbedekking van uw plat dak wilt vervangen, zijn er twee mogelijkheden om dit te doen. De eerste mogelijkheid is de meest ingrijpende. Hierbij wordt de dakopbouw geheel vernieuwd en van een nieuwe dakbedekking voorzien. Deze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd bij nieuwbouwprojecten die nog geen dak hebben. Ook wordt dit dakwerk vaak uitgevoerd bij oude, vervallen daken waarvan de dakconstructie aangetast is.

De tweede mogelijkheid is een dakrenovatie. In dit geval blijft de dakopbouw in tact en wordt de bovenste laag van de dakbedekking vervangen. Als renovatie tot de mogelijkheden behoort, scheelt dat aardig in uw portemonnee. Uw huidige dak hoeft namelijk niet heropgebouwd te worden.

Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract voor uw dakwerk zullen wij altijd kleine mankementen aan uw plat dak of het dakleer preventief repareren. Nog voordat deze zorgen voor ongewenste schade en bijbehorende kosten.

Meer informatie:

Onderhoudscontract dakinspecties

Onderhoudscontract

55% kiest periodiek onderhoudscontract

Dakdekkers doen dak onderhoud

Dak onderhoud

Eenmalig of periodiek dak onderhoud

Groendaken sedum dakbedekking

Groendaken

Sedum dakbedekking is dé trend