Valbeveiliging bij dakwerken

Valbeveiliging verplicht vanaf 2,5 meter hoogte

Veiligheid komt boven alles bij Kunststof Dak Nederland

+20

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

10 jaar garantie

Onze daken hebben 10 jaar garantie

Valbeveiliging dak

Wist u dat valbeveiliging verplicht is bij werkzaamheden vanaf 2,5 meter hoogte? Veiligheid komt boven alles en daar weet Kunststof Dak Nederland alles van. Wij zijn gecertificeerd, specialist én ervaren op alle gebieden van valbeveiliging. We werken veilig en verzorgen de installatie van uw valbeveiliging op het plat dak snel en vakkundig.

Valbeveiliging met ankerpunten

Op bedrijfspanden brengen wij permanente valbeveiliging aan op het dak. Onze veiligheidsvoorzieningen bestaan uit lijnmarkeringen (aangeven van veilige zone), veiligheidsbordjes en kooiladders. Ook maken we gebruik van ankerpunten, welke op meerdere manieren op het dak bevestigd kunnen worden:

Los op de dakbedekking;

Bevestigen op de dakbedekking;

Bevestigen aan de onderconstructie.

Om de ankerpunten goed te kunnen positioneren, dient er wel goed gekeurde dak- en risico-inventarisatie aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over alle aspecten waar u rekening mee moet houden.


Gecertificeerde valbeveiliging met de nieuwe EN795:2012 normering

Op het gebied van valbeveiliging op het dak werken wij veelvuldig samen met Vertic. Vertic ontwikkelt, produceert en installeert veiligheidssystemen, zodat u veilig op hoogte kunt werken. Vertic heeft een groot aanbod borgingspunten, veiligheidslijnen, hekwerken, railsystemen, toegangsmiddelen en specials.

Al deze valbeveiligingssystemen zijn gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering. Deze nieuwe normering stelt nog hogere eisen aan fabrikanten en zorgt zodoende voor meer veiligheid van de gebruikers. De valbeveiliging voor het plat dak wordt dan ook wereldwijd gewaardeerd op het gebied van veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vrijblijvend advies of een offerte op maat over valbeveiliging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor (permanente) valbeveiliging op uw plat dak? Bij al uw vragen staan wij u graag te woord. Bel ons op 0165-527528 of vul via onderstaande button ons contactformulier in.

Meer informatie:

Onderhoudscontract dakinspecties

Onderhoudscontract

55% kiest periodiek onderhoudscontract

Dakdekkers doen dak onderhoud

Dak onderhoud

Eenmalig of periodiek dak onderhoud

Dakreparatie is dakwerk

Dakreparatie

Dakreparatie is vakkundig dakwerk