Valbeveiliging

Een specialiteit waar Kunststof Dak Nederland zich in bekwaamd heeft, mag zeker niet onopgemerkt blijven: valbeveiliging! Veiligheid komt voor alles en dat weten wij als geen ander.
Wist u dat valbeveiliging verplicht is bij werkzaamheden vanaf 2,5 meter hoogte? Onze monteurs zijn gecertificeerd, specialist én ervaren op alle gebieden van valbeveiliging. We werken veilig en verzorgen de installatie van uw valbeveiliging snel en vakkundig.

Ankerpunten

Wij brengen permanente veiligheidsvoorzieningen aan op daken, dit doen we met behulp van vaste ankerpunten.
Bijvoorbeeld:

  • lijnmarkeringen (aangeven van veilige zone)
  • veiligheidsbordjes
  • kooiladders

De ankerpunten kunnen op meerdere manieren bevestigd worden:

  • ankerpunten die we los op de dakbedekking zetten
  • ankerpunten die we op uw dakbedekking bevestigen
  • ankerpunten die we aan de onderconstructie bevestigen

Om de ankerpunten goed te kunnen positioneren, dient er wel goed gekeurde dak- en risico-inventarisatie aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over alle aspecten waar u rekening mee moet houden.

Wij werken op het gebied van valbeveiliging veel samen met Vertic, zij ontwikkelen, produceren en installeren veiligheidssystemen voor het veilig werken op hoogte. Valbeveiliging van VERTIC wordt wereldwijd alom gewaardeerd op het gebied van veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Zij hebben een groot aanbod qua producten: borgingspunten, veiligheidslijnen, hekwerken, railsystemen, toegangsmiddelen en specials. Alle van toepassing zijnde valbeveiligingssystemen van Vertic zijn gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering. Deze nieuwe normering stelt nog hogere eisen aan fabrikanten en zorgt zodoende voor meer veiligheid van de gebruikers. Op hun website leest u desgewenst alle uitgebreide informatie over de toepassingsmogelijkheden voor uw (type) dak.

Vrijblijvend advies of een offerte op maat over valbeveiliging

Wit u meer te weten komen over de mogelijkheden van (permanente) veiligheidsvoorzieningen op uw dak?
Bij al uw vragen staan wij u graag te woord.
Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.