Design daken met PVC dakbedekking

Design daken met mooie uitstraling én veel voordelen!

PVC dakbedekking is in vele kleuren leverbaar.

+20

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

10 jaar garantie

Onze daken hebben 10 jaar garantie

Design daken met PVC

Kunststof dakbedekking is de ideale dakbedekking voor design aken. Steeds meer mensen kiezen voor kunststof en dat is niet voor niets. Het heeft de mooie uitstraling van een metalen dak dat is gemaakt van aluminium, zink, koper of lood, maar het is een milieuvriendelijk én goedkoop alternatief voor bitumen! Bij Kunststof Dak Nederland zijn de mogelijkheden met betrekking tot dakbedekking van kunststof divers. We vertellen u er meer over.


PVC dakbedekking in verschillende kleuren mogelijk

Voor een design dakbedekking van kunststof wordt gebruik gemaakt van PVC (Poly Vinyl Chloride). PVC is een zeer waterdicht, onderhoudsvriendelijk én recyclebaar materiaal dat een levensduur kent van minimaal 25 jaar. Daarnaast is PVC een zeer geschikte ondergrond voor het aanbrengen van een groendak, omdat het wortelbestendig is. Omdat PVC een flexibel materiaal is en licht van gewicht is, is het een ideale dakbedekking voor zowel platte- als hellende design daken. Bij Kunststof Dak Nederland is PVC verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hiermee kunnen we eenvoudig een zink-, kopergroen-, antraciet- en terracotta-look creëren. Een dakbedekking van PVC is dus geschikt voor werkelijk ieder dak.


Voordelen van kunststof dakbedekking op een rij:

In verschillende kleuren leverbaar

Onderhoudsvriendelijk

Waterdicht

Recyclebaar

Geschikt voor groendaken

Flexibel

Licht van gewicht

10 jaar garantie bij Kunststof Dak Nederland!


De verwerking van PVC is hetzelfde als bij bitumen dakbedekking. Het PVC wordt op het dak in rollen uitgerold en op maat gemaakt. Vervolgens wordt de dakbedekking met een föhn en lijm op het design dak bevestigd. Hierbij is, in tegenstelling tot het aanbrengen van bitumen, de kans op brandgevaar nul. Doordat PVC een flexibel materiaal is kunnen lastige hoeken en vormen gedetailleerd en mooi worden afgewerkt. Ideaal voor design daken!

Voor al uw vragen over kunststof dakbedekking voor design daken kunt u bij ons terecht. Bel ons op 0165-527528 of vraag direct een offerte aan.

Meer informatie:

Onderhoudscontract dakinspecties

Onderhoudscontract

55% kiest periodiek onderhoudscontract

Dakdekkers doen dak onderhoud

Dak onderhoud

Eenmalig of periodiek dak onderhoud

Groendaken sedum dakbedekking

Groendaken

Sedum dakbedekking is dé trend