Soorten dakbedekking

Kunststofdak Nederland maakt nieuwbouwdaken, voert onderhoud en inspectie uit en renoveert. Onze gecertificeerde en kwalitatief goede medewerkers werken enkel met de meest hoogwaardige producten. Alleen op die manier kunnen wij onze kwaliteit garanderen die wij aan u beloven! Wij werken met kunststof dakbedekking en bitumineuze dakbedekking.

Soorten dakbedekking:

Kunststof dakbedekking
Kunststof dakbedekking is voor zowel platte als hellende daken uitermate geschikt. Het grote voordeel van kunststof dakbedekking is de milieuvriendelijkheid, het is meestal goed te recyclen. Daarnaast is kunststof dakbedekking relatief dun en dus licht qua gewicht. Een lichtere onderconstructie volstaat in veel gevallen. Kunststof dakbedekkingen zijn er in gigantisch veel  soorten, maar wij werken met EPDM, ECB, PVC of TPO-dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking
Bitumineuze dakbedekking is ook wel bekend als dakleer of roofing en is makkelijk te verwerken en bovendien duurzaam. We gebruiken dit materiaal veelal voor de “moeilijkere” daken en zeker voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking ideaal.

Vrijblijvend advies of een offerte op maat

Voor al uw vragen over onze producten kunt u bij ons terecht. Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.