Soorten dakbedekking plat dak

Soorten dakbedekking plat dak

Allround dakdekkersbedrijf KDN uit Roosendaal werkt met verschillende soorten dakbedekking

+20

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

10 jaar garantie

Onze daken hebben 10 jaar garantie

Dak soorten waar wij mee werken

Wij zijn Kunststof Dak Nederland, een allround dakdekkersbedrijf uit Roosendaal. Als gecertificeerd en kwalitatief goed dakdekkersbedrijf werken we met verschillende soorten dakbedekking en de meest hoogwaardige producten. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit garanderen die wij aan u beloven. Wij werken met bitumineuze dakbedekking en kunststof dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking

Van alle soorten dakbedekking wordt bitumineuze dakbedekking met uitstek het meest gebruikt. Bitumen, dat ook wel bekend staat als dakleer, is sterk, waterdicht en kan op veel verschillende soorten constructies aangebracht worden. We gebruiken dit materiaal veelal voor de “moeilijkere” daken. Zeker voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking ideaal.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is als dakbedekkingssoort aan een echte opmars bezig. Het is milieuvriendelijk, goed te recyclen, relatief dun en dus licht qua gewicht. Kunststof dakbedekkingen zijn er in gigantisch veel  dak soorten, maar wij werken met ECB-, PVC- of TPO-dakbedekking. Het is voor zowel platte- als hellende daken uitermate geschikt.

Meer informatie:

Onderhoudscontract dakinspecties

Onderhoudscontract

55% kiest periodiek onderhoudscontract

Werkvoorbereider voor mooie projecten

Kunststof dakbedekking

Alle soorten kunststof dakbedekking

Bitumeuze dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Meer over bitumen dakbedekking