Soorten dakbedekking

Wij zijn Kunststof Dak Nederland, een allround dakdekkersbedrijf uit Roosendaal. Als gecertificeerd en kwalitatief goed dakdekkersbedrijf werken we met verschillende soorten dakbedekking en de meest hoogwaardige producten. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit garanderen die wij aan u beloven. We werken met bitumineuze dakbedekking en kunststof dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking

Van alle soorten dakbedekking wordt bitumineuze dakbedekking met uitstek het meest gebruikt. Bitumen, dat ook wel bekend staat als dakleer, is sterk, waterdicht en kan op veel verschillende soorten constructies aangebracht worden. We gebruiken dit materiaal veelal voor de “moeilijkere” daken. Zeker voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking ideaal.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is als dakbedekkingssoort aan een echte opmars bezig. Het is milieuvriendelijk, goed te recyclen, relatief dun en dus licht qua gewicht. Kunststof dakbedekkingen zijn er in gigantisch veel soorten, maar wij werken met EPDM-, ECB-, PVC- of TPO-dakbedekking. Het is voor zowel platte- als hellende daken uitermate geschikt.

Vrijblijvend advies of een offerte op maat

Bij Kunststof Dak Nederland maken we nieuwbouwdaken, voeren we onderhoud en inspectie en renovaties uit. Hierbij werken we veel met verschillende soorten dakbedekking. Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u contact met ons opnemen? Bel ons op 0165-527528, mail naar info@kunststofdaknederland.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier.